Beépíthető víztisztítók

W150, 300, 900

A hálózati ivóvíztisztító használatával biztosíthatjuk otthonunk, munkahelyünk ivóvizének megfelelő minőségét. A hálózati ivóvíztisztító család tagjai a W-150, a W-300 és a W-900. A típusjelben a W jelentése "háztartási", míg a szám a jól ismert teljesítményt jelöli köbméterben (1 m3 = 1000 liter). A három nagyteljesítményű készülék alkalmas különböző épületekben, így pl. a családi házakban használt víz - ivóvíz, fürdővíz, mosógép által használt víz - tisztítására. Mindhárom készülék tartozéka a PR-2 előszűrő.

Ultraszűrő berendezés

Könnyen beszerelhető víztisztító, amely kis helyigénye, nagyfokú szűrési hatékonysága, valamint megbízhatósága miatt közkedvelt. Többlépcsős víztisztítási folyamatának köszönhetően, hatékonyan távolítja el az emberi fogyasztásra ártalmas anyagokat.

Mosogató alá szerelhető víztisztító

Ez a két lépcsős készülék a mosogató alá szerelhető és a mosogató sarokszelepére csatolható. Külön csaptelepből, a meglévőtől teljesen elkülönítve vételezzük a tisztított vizet. Az első betét eltávolítja a homok és rozsda szerű lebegő anyagokat az aktívszenes a klórt valamint az egyéb íz és szagrontó szerves vegyületetek.

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem