Csapra szerelhető víztisztítók

Kristály-1

A készülék először ezüsttel impregnált aktív szénnel kiszűri a klórt, klórszármazékokat, íz és szagrontó anyagokat, biokémiai vegyületeket. Az ezüst a baktériumok szaporodását megakadályozza.Vitalizálja, energetizálja, negatív ionokkal dúsítja és enyhén lúgosítja a vizet. Ezt kétféle bio anyaggal és mágnessel éri el.

Lúgosító kerámiagolyók: Enyhén lugosít, FIR kibocsátás 92,4%

Turmalin kristályos kerámia golyók: Negatív ion kibocsátás, FIR kibocsátás 92,4 %

A FIR-t napsugárzásból nyerhetjük, ami testünk egyik legjelntősebb energiaforrása. Ezeket gyógyító infravörös sugaraknak nevezzük. Hatásuk sokoldalúan támogatja testünk működését, egészségét.

Mágnes polarizálja a vizet: szerkezete átépül, dúsul elektronokban, enyhét lúgosít.

Vitalizáló hatás:

- A sejtek energia szintje megemelkedik, felgyorsul az anyagcsere, méregtelenít, segít a savtalanításban, az oxigén megkötésében, erősíti az immunrendszert, véd a szabadgyökök ellen, hidratál, javítja a vérkeringést, feloldja a testben lévő lerakódásokat, és megakadályozza a későbbi lerakódásokat. (érfal, vesekő, nyálkő)

W25

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

HT-20

A víztisztító berendezés kétlépcsõs szûrési rendszert tartalmaz. Az elsõ fokozat egy mikroszûrõ, amely a lebegõ anyagoktól mentesíti a vizet.. A mésodik fokozat kiváló minõségû ezüsttel impregnált aktív szén, mely igen nagy felülete révén megköti az oldott szerves szennyezodéseket. A készülék nem befolyásolja a kezelt víz nitrát, arzén, szervetlen anyag tartalmát és keménységét.

Várható élettartama 20000 liter.

ASC-20

Eltávolítja a homok és rozsda szerű lebegő anyagokat, a klórt valamint az egyéb íz és szagrontó szerves vegyületeket. A szűrőt a mosogató csapjára csatlakoztatjuk, mosogatásnál pedig a vizet a betétet elkerülve vételezhetjük.

Előnyök:
- gyors telepíthetőség,
- áthelyezhető bármely más csaptelepre. 

 

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem