Ivóvíztisztítás

Ha úgy gondoljuk, hogy igen, akkor  választhatunk széles skálából készülékeket vagy berendezéseket!
Az valóban nem lehet kérdés, hogy szükségünk van vagy lehet egy háztartási vízszűrő utótisztító berendezés beépítésére is! Nyilván tudni kell, hogy a hálózati vizekben az ásványi anyag tartalma hellyel-közzel be van állítva az uniós határértékeknek megfelelően. Viszont a fő problémát a vízben lévő egyéb szennyeződések okozzák. Pl: a cső falán lerakódott szennyeződések, csőtörések, illetve folyamatos fertőtlenítésből eredő klórszármazékok.

Ezeknek a problémáknak a megoldására alkalmas többféle szűrőberendezés is, különböző teljesítményben, méretben és árban. Viszont a több évtizedes tapasztalatunk alapján a legegyszerűbb megoldás lehet, egy jó minőségű ezüsttel impregnált aktív szén szűrő beszerzése is! Ami azt jelenti, hogy akár 15-20 e Ft értékben is lehet megfelelő megoldást is találni!, amelynek megtérülési ideje, az ásványvíz vásárláshoz képest akár 0,5-1 év is lehet.

Az előző problémák megoldására, cégünk több évtizedes tapasztalat alapján tud megoldást találni illetve segítséget nyújtani!

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem