Tanya Pályázati Program!

Javában elindult a Tanyafejlesztési Támogatási Program!

Többen már éltek ezzel a lehetőséggel, de sokakban még nem fogalmazódott meg ez a megoldás. Elméletileg ez a pályázati lehetőség 2017 május 2-től tart egészen 2019 április 4-ig! A korábbi tapasztalatok alapján, azonban előfordulhat, hogy pénzhiány vagy egyéb okok miatt hamarabb véget érhet ez a lehetőség is. Ezért mindenképen célszerű, jóval hamarabb beadni a pályázatokat! A következő beadási határidő 2017.július 3, az utána következő pedig 2017 október 2.

A mi cégünk minden esetben segítséget nyújt, ahhoz, hogy ezek a pályázatok benyújtásra kerülhessenek!

Akár ivóvíz, szennyvíztisztításban vagy napenergiában! Véleményünk az, hogy mindenképpen, ez egy kihagyhatatlan lehetőség, amellyel most kell élni! Tekintettel arra, hogy magászemélyeknek és szervezeteknek ilyen lehetősége eddig nem volt, és kérdés az, hogy a jövőben lesz-e ilyen lehetőség? Tudni kell azt, hogy a pályázatban kiírt 6 megye és részben Pest megye területén alig van olyan tanya vagy tanyajellegű építmény, ahol az ivóvíz megfelel a jelenlegi szabványoknak. A szennyvíz megoldások is sok esetben nem megfelelőek, amely felvetheti a későbbiekben a környezetterhelési díjak megfizetését, továbbá sok helyen gondot jelent a villamos áramellátás illetve a magas költség megfizetése is, amely adott esetben kiváltható napelemes rendszerekkel is!

A fentiek megoldásában a cégünk, a Vámos 92 BT. maximális segítséget tud nyújtani a Tisztelt Érdeklődők számára!

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem