Finom víz gazdaságosan, jó minőségben a csapból!

Most volt a Túlfogyasztás Napja, amely arra próbál rávilágítani illetve ösztönözni bennünket, hogy csak annyi élelmiszert vásároljunk, amit éppen elfogyasztunk. 

A vizet is tekinthetjük élelmiszernek. Ne vásárolj cukros üdítőt! Ha lecseréled, akkor lecsökkented a plusz kalóriákat, illetve nyersz azzal, hogy a szervezeted másra tudja használni a lebontáshoz szükséges plusz energiát. Ha ásványvizet vásárolsz,az azzal jár, hogy minden alkalommal el kell menned a hipermarket áruházakba, ahol megvásárolsz 1 vagy több zsugor ásványvizet, amely lehet, hogy több hónapon keresztül, műanyag palackban van tárolva, melyekből különböző káros anyagok oldódhatnak ki. Pl,: Bioszfenol-A ( BPA ) vegyület amely megnöveli a rák kockázatát,  befolyásolhatja a hormonrendszert is, Ösztrogénokhoz hasonló módon fejti ki hatását.

Ezen túlmenően költségek szempontjából felvetődik még több kérdés is. Nyílván el kell menni a nagyobb áruházakba, szupermarketekbe diszkontokba, hogy megvásárold az ásványvizeket, ez kilométer és idő, továbbá az üres palackokat el kell vinned megfelelő gyűjtőhelyre, majd ez az egész kezdődik elölről. Nem beszélve arról, hogy az ásványvizet általában csak megiszod, de nem használod kávé,tea ,leves, stb főzéséhez. Tehát a probléma felét oldhatod meg ilyen módon.

Ha költség szempontból szeretnéd forintosítani a dolgokat, akkor rövid időn belül kiderül, hogy fél év alatt kifizetsz egy korszerű csapra vagy mosogató alá szerelhető ivóvíz tisztító berendezés árát, amely 2 évig is alkalmas a csapban lévő víz folyamatos szűrésére, utótisztítására. Amely egyébként nem rendelkezik bármi féle káros utóhatással. Tudni kell, még azt is, hogy az ivóvizek minősége, a nyári kánikulában fokozott veszélynek vannak kitéve, amelyet ezek a korszerű víztisztító berendezések igen jól kezelnek. Az aktuális cikkünket alátámasztja még a Jófogás Tegyünk együtt a környezetünkért " című felhívása is. 

Az előző próblémák megoldására cégünk több évtizedes tapasztalattal tud megoldásokat, lehetőségeket találni illetve segítséget nyújtani!

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem