Kiegészítők

BIO 7 Entretien

Egy oldómedence működése bilógiai tevékenységen alapszik, ahol fekáliás anyagok lebomlását speciális baktériuomk biztosítják.

A BIO 7 ENTRETIEN karbantartó baktérium feladata gyorsan hatni és fenntartani a baktérium flóra állandó és hatásos működését.

A BIO 7 ENTRETIEN karbantartó baktérium természetes baktériumok, élesztők és enzimek keveréke, mely elősegíti a fekéliás anyagok ülepdését és lebomlását.

A BIO 7 ENTRETIEN karbantartó baktérium megszünteti a kellemetlen szagokat, óvja a természetet a környezetbaráát biológiai hatóanyagai által, elősegíti a terészeti körforgások helyes végbemenetelét.
 

BIO 7 CHOC

A BIO 7 CHOC alkalmas új oldómedencék beindítására, vagy leürítés után a leállt medencék újraindítására (karbantartás hiánya, túlterhelés, huzamos távollét, vegyszerek használata, antibiotikumok). A BIO 7 CHOC válogatott mikroorganizmusokat és növekedésre sarkalló vitaminokat egyesít. Ily módon a flóra gyorsan, tartósan és hatásosan megtelepszik.

A BIO 7 CHOC bevisz baktérium tevékenységet erősítő természetes tápanyagokat is, mint az anyagok lebomlását megkönnyítő élesztőket és enzimeket.

Megszünteti a rossz szagokat, óvja a természetet a környezetet nem szennyező biológiai hatóanyagai által, elősegíti a természeti körforgások jó végbemenetelét.
 

BIO 7 G

A BIO 7 G baktériumok, enzimek és aktiváló készítmények egyesítése. Cseppfolyósítja a zsírokat, megkönnyíti a kommunális szennyvíz oldómedencék és zsírleválasztó edények működését. Használható csõvezetékek, emésztõk és zsírleválasztó edények zsíroldására.

Microsol

Az enzimek anaerob folyamatban feldarabolják a szerves anyagokat, majd ezek a szerves törmelékek jó és bőséges táptalajt biztosítanak a Saprofita Spp és a Pseudomonas Spp baktériumoknak. A baktériumok elfogyasztják a szerves anyagokat életfolyamataik révén és ezáltal tisztítják a szennyvizet. Környezetbarát hatás, környezetkímélő megoldás: Nem tartalmaz korróziót okozó vegyszert. Nem támadja meg a csatornák, vezetékek falát.A készítmény emberre, állatra és növényekre ártalmatlan. Nem tartalmaz mikroorganizmusokat.Csökkenti a talajvizek szennyeződését.

Felhasználási területek:

  • Emésztőgödör, szikkasztók kezelése
  • Szennyvízvezeték- rendszer karbantartása
  • Dugulás elhárítás
  • Trágya, hígtrágya kezelése
  • Szagtalanítás

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem