Magunkról

Cégünk, a VÁMOS '92 Bt. 1992-ben alakult és azóta folyamatosan van jelen Magyarország Piacán. Két olyan fontos területen dolgozunk melyeknek Magyarországon is az egyre szigorodó EU elvárásoknak megfelelően kell változniuk. Fő tevékenységeink az ivóvíztisztítással és a szennyvíztisztítással kapcsolatosak, emellett zsír- és olajleválasztással, valamint csapadékvíz-gyűjtéssel, megújuló energiaforrások (infrapaneles fűtés, napelem, napkollektor)hasznosításával is foglalkozunk.

Kiemelten fontos hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkre. Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük a megrendelőkkel való folyamatos kapcsolattartást, tanácsadást és segítségnyújtást. Ügyfélkörünkhöz tartoznak nagy vállalatok, intézmények, kis és középüzemek, valamint magánszemélyek is.

Leggyakoribb feladataink, hogy a vízellátó rendszerekbe a megfelelő technológiai vizet, vagy a kiváló minőségű ivóvizet biztosítsuk és az épületekből kimenő szennyvizek megfelelő leválasztását és kezelését megoldjuk. Egyre nagyobb az igény a hálózati vizek vagy saját kútvizek utószűrésére mind az élelmiszeripari cégek, üdítő és szikvízüzemek, mind a magán emberek részéről. Új technológiáknak köszönhetően megvalósítható az épületből kimenő szennyvíz tisztítás utáni gyökérszintű parköntözése.

A tervezéskor és a kivitelezés során mindenkor arra törekszünk, hogy a gyakorlatban leginkább bevált, környezetkímélő és legkedvezőbb árfekvésű technológiát alkalmazzuk, odafigyelve a minőségi, precíz munkára.

Néhány referenciánkat megtekintheti itt.

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem