Tanyafejlesztési Program!

Milliókat kaphat tanyája fejlesztésére!

Rendkívül kedvező pályázati lehetőségek nyílnak hamarosan a tanyás térségek lakóinak a Tanyafejlesztési Program keretén belül. A program célja, hogy elősegítse a tanyák és tanyás térségek gazdasági, infrastrukturális, valamint elektromos hálózatának fejlődését.


A kiemelten támogatott pályázaton indulhatnak tanyás térségek önkormányzatai, önkormányzati konzorciumok, őstermelők, egyéni vagy családi vállalkozók, illetve magánszemélyek is.


A konstrukció során tanyás térségnek tekinthető Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes járása és Pest megye Ceglédi, Dabasi, Gyáli, Monori, Nagykátai, Nagykőrösi, Ráckevei, Szigetszentmiklósi, illetve Vecsési járásának települései.


Fontos elmondani, hogy a tanyafejlesztési program keretén belül négy különböző célterületen pályázhatnak az érdeklődők. A célterületeket leginkább a pályázók köre szerint választhatjuk szét. Önkormányzatok, őstermelők, egyéni vállalkozók, családi gazdálkodók és akár tanyán élő magánszemélyek számára is elérhető a konstrukció. A maximum támogatási intenzitás akár a 100%-ot is elérheti, ezért érdemes időben készülni a pályázatra.
 

A pályázati felhívást ide kattintva töltheti le.

Pályázatok benyújtásához kattintson ide!

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem