Vízlágyítók, lúgosítók

Polifoszfát mini

Kifejezetten a mosógépek elé ajánljuk. A polifoszfát, a közepesen kemény vízben megakadályozza, a kemény vízben pedig késlelteti a keménységet okozó karbonátok lerakodását a mosógép fűtőszálain. A kristály töltetet évente cserélni kell. A víz keménysége nem változik! A kezelt víz ivásra nem alkalmas.

Polifoszfát adagoló

Kifejezetten a fűtőberendezések, bojlerek, hőcserélõk, mosogatógépek elé ajánljuk. A polifoszfát, a közepesen kemény vízben megakadályozza, a kemény vízben pedig késlelteti a keménységet okozó karbonátok lerakodását a hőcserélőkön és fűtőszálakon. A víz keménysége nem változik! A kezelt víz ivásra alkalmas.

Az automatikus polifoszfát adagoló, Venturi elven, az átfolyó vízmennyiséggel arányosan adagolja a polifoszfát port. A A beoldott teljes foszfor nem éri el az ivóvíznél megengedett 5mg/l határt. Az adagolás mértékét a fejen található szeleppel lehet állítani. Amikor a polifoszfát töltet a pohárból elfogyott a töltetet cserélni szükséges. 

Kabinetes vízlágyító

A készülék ioncserés eljárás alapján működik. A keményvíz átáramlik az ioncserélő gyantán, amely egy nyomásálló műanyag tartályba van töltve. A gyanta kicseréli a keménységet okozó sók Ca, Mg ionjait Na ionokra, ezáltal azok nem válnak ki vízkő formályában. Ha a gyanta kimerült, a berendezés konyhasó oldattal automatikusan regenerálja a gyantatöltetet, ekkor a sóléből a Na ionok újra a gyanta felületére kerülnek. Ezáltal a gyanta évekig használható. Mivel ez idő alatt a berendezés keményvizet szolgáltat, a regenerálást mindig éjjal 1 órakor végzi. A lágyító különösebb karbantartást nem igényel, csak a sót kell havonta egyszer pótolni.

Lúgosító készülék

A víz-ionizáló készülék képes a csapvízből lúgos vizet, tiszta vizet és savas vizet előállítani. A lúgos víz fogyasztása egészséges, a savas víz pedig alkalmas például arcmosásra, szebbé varázsolja a bőrt.

A víz-ionizáló az SFDA által hitelesített, gyógyászati eszköznek minősített termék. Az ionizáló magába foglal tisztító, mineralizáló és elektrolizáló technológiákat egyaránt, melyek segítségével a lehető legjobb minőségű vizet állítja elő, megfelelve a WHO 6 ivóvízre vonatkozó szabványának, melyek közül a legfontosabb, hogy negatív töltésű, ionizált lúgos vizet állít elő, ami megköti a szervezetben a szabad gyököket, és lúgosítja a savas szervezetet, mely széles körben elismerten sok modern betegség okozója lehet, kezdve a túlsúlytól a cukorbetegségen át a rákos megbetegedésekig.

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem