Zuhanyszűrők

Zuhanyszűrő

Egyre több ember érzékeny a fürdővízben található klórra, mely kellemetlen szaga mellett nagyon szárítja bőrt. A zuhanyszűrő betét KDF-el dűsított aktívszén töltetének köszönhetően ideális fürdővizet biztosít. A szén megköti a klórt, a KDF pedig megakadályozza a baktériumok szaporodását. Élettartama kb. 12.000 l, ami kb. 400 zuhanyzásra elegendő. A betét két végén 1/2" menetes csatlakozóval rendelkezik, így könnyen rácsavarható a zuhany csapatelepre, a zuhany tömlő elé. Amint újra klór szagot érez, e betét telítődött és eldobandó. 

Zuhanyszűrő 2

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Zuhanyszűrő 3

Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.

Zuhanyrózsa

A fűrdővízből eltávolítja a klór és klórszármazékok 99%-át. Eltávolítja a nehézfémeket. Védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen és lassítja annak öregedését. Megakadályozza a bőr hámlását, viszketését. Csökkenti a szem irritációját.

Szűrőbetét kapacitása : 2-3 hónap
 

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melyek használatához kérjük hozzájárulását. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem